Jong Volwassenen

De JongVolwassenen nemen een aparte plaats in onze kerk. Zij komen regelmatig bij elkaar voor gebed, Bijbelstudie of seminars en proberen op deze wijze meer van Jezus Christus te ervaren naast hun leven in huidige maatschappij, te ontdekken wat voor vriend Hij voor hen wil zijn als steun en toeverlaat.

Elke vrijdagavond komen zij om 20:00 uur samen voor Bijbelstudie. (Meestal in het kerkgebouw en soms ook op een andere locatie)
Op deze avonden volgen zij studies en worden deze vanuit de Bijbel onderlegd en onderzocht. Door het jaar heen zijn er verschillende studies en onderwerpen die bestudeerd worden. Afgelopen jaar was dit de studie: “Een leven welke God beloont” en nu zijn ze bezig met “Nieuw onderwijs in Christus”. Behalve deze studies wordt er ook gelegenheid geven tot gesprekken en discussies. Elkaar bemoedigen en aanhoren en bespreken wat er tegenwoordig leeft onder de jongeren, staat hierin centraal. De groep is laagdrempelig en staat open voor elkaar, iedereen is welkom om te komen!

Ben je benieuwd geworden en zou je ook een keer willen komen?
Neem dan even contact met ons op (zie bovenaan de pagina) via email of telefoon en wij geven je de informatie die je nodig hebt!

Klik op de foto om te vergroten